Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Lenovo specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Hoe vervang ik zelf mijn Lenovo-IBM accu?

Hoe vervang ik zelf mijn Lenovo-IBM accu/ batterij?Is uw Lenovo-IBM accu/ batterij snel leeg of valt deze vaak uit? Vermoedelijk is dan uw Lenovo-IBM accu versleten en aan vervanging toe. Gelukkig kunt u op Lenovo-Accu-Oplader.nl goedkoop een nieuwe Lenovo-IBM accu/ batterij bestellen.

Kan ik zelf mijn Lenovo-IBM accu vervangen?

Een Lenovo-IBM accu/ batterij kunt u vrij eenvoudig zelf monteren. Als u onderstaande uitleg aanhoudt hoeft u geen kostbare reparaties bij een computer reparateur te ondergaan.

Handleiding zelf Lenovo-IBM accu plaatsen

Stap 1: Plaats de juiste Lenovo-IBM accu/ batterij

Het is belangrijk dat de juiste accu/ batterij in uw Lenovo/ IBM plaatst om compatibiliteitsproblemen te voorkomen. Heeft u al een accu bij ons besteld? In geval u niet weet welke Lenovo-IBM accu u nodig heeft; kijk even op de pagina: Welke Lenovo-IBM accu/ batterij past?

Stap 2: Zet uw Lenovo-IBM uit

Stap 3: Ontkoppel de oplader

Stap 4: Ontkoppel alle randapparatuur (usb kabels en overige kabels)

Stap 5: Schuif de clip op de onderzijde van uw Lenovo-IBM naar het open slotje

Stap 1 zelf Lenovo-IBM accu/ batterij vervangen

Stap 6: Klik de accu/ batterij uit de houder

Stap 2 zelf Lenovo-IBM accu/ batterij vervangen

Stap 7: Plaats de nieuwe Lenovo-IBM accu/ batterij in de houder. De accu/ batterij zou vanzelf weer vast moeten klikken (naar het slotje).

Stap 8: Sluit de oplader en overige randapparatuur weer aan en laadt uw Lenovo-IBM accu/ batterij nu volledig op. In de meeste gevallen worden nieuwe Lenovo-IBM accu/ batterij met halfvolle cellen afgeleverd. Volledige lading tot 100% is gewenst alvorens een eerste in gebruikname. Zie ook: Hoe kan ik een Lenovo-IBM accu/ batterij het beste opladen bij een eerste in gebruikname.


Belangrijk

Raak bij het vervangen van de accu/ batterij de connectors van de accu en de connectors in de Lenovo-IBM niet aan. Dit voorkomt dat vuil een goede connectie tussen de accu en de laptop bemoeilijkt.

Wanneer u twijfelt over de pasvorm of u niet zeker weet of u de juiste accu/ batterij voor uw Lenovo-IBM heeft besteld, kijk dan even op de pagina: Welke Lenovo-IBM heb ik? Of Welke Lenovo-IBM accu/ batterij past? Uiteraard kunt u ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice.