Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Lenovo specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Welke Lenovo-IBM Oplader heb ik nodig?

Welke oplader past in mijn Lenovo-IBM laptop?

Zoveel Lenovo-IBM laptops, zoveel verschillende opladers/ adapters. Door de jaren heen zijn er erg veel verschillende Lenovo-IBM laptops geproduceerd. Het kan hierdoor erg lastig zijn om de juiste adapter/ oplader voor uw Lenovo-IBM laptop te vinden.

Gebruik de juiste oplader

Het is belangrijk dat u de juiste oplader gebruikt voor uw Lenovo-IBM laptop. Kijk op de pagina: Kan ik ook een oplader van een andere laptop aansluiten? waarom dit zo belangrijk is.

Stap 1: Kijk op uw oude Lenovo-IBM oplader

Stap 2: Zoek naar Voltage (V) en Amperage (A).

Amperage

Amperage/ Ampere (A) van de te bestellen nieuwe Lenovo-IBM oplader mag hoger zijn dan uw oude Lenovo-IBM Adapter-Oplader, maar niet lager. Hier geldt dat de Lenovo-IBM laptop nooit meer vermogen tot zich zal nemen dan deze nodig heeft.

Voltage

Voltage dient gelijk te zijn met de te bestellen nieuwe Lenovo-IBM Oplader/ Adapter.

Stap 3: Vergelijk de connector

De connector is het stekkertje dat in de laptop gaat wanneer u deze wilt opladen.

Vergelijk de connector op de productafbeelding met de connector van uw oude Lenovo-IBM oplader/ adapter. Deze dienen gelijk te zijn voor een perfecte aansluiting in uw Lenovo-IBM laptop.


Twijfelt u?

Heeft u twijfels of u wel de juiste Lenovo-IBM oplader/ adapter heeft gevonden? Vraag onze medewerkers u te helpen. Wij kijken graag even met u mee. Neem gerust even contact met ons op.