Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Lenovo specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Welke Lenovo-IBM Accu past in mijn laptop?

Welke Lenovo-IBM accu/ batterij heb ik nodig?

Zoveel Lenovo en IBM Laptops zoveel accu’s. En inderdaad, er zijn door de jaren heen erg veel verschillende Lenovo-IBM accu-batterijen geproduceerd. En niet elke Lenovo-IBM accu is uitwisselbaar. Het kan daardoor lastig zijn de juiste accu/ batterij voor uw Lenovo te bestellen. Op deze pagina leggen wij in een paar stappen uit hoe u de juiste Lenovo-IBM accu-batterij vindt.

Modelnaam Lenovo-IBM vaststellen

Allereerst dient u de naam van uw Lenovo-IBM laptop vast te stellen. Kijk hierover op de onderzijde van uw Lenovo-IBM. Hier vindt u in de meeste gevallen een sticker met de nodige informatie. Ook kunt u op de originele verpakking of aankoopbon van uw Lenovo-IBM laptop kijken indien u hier nog over beschikt.

  1. Kies uw modelnaam in ons hoofdmenu (na Zoek op Naam te hebben geklikt).

  2. Kies nu het type/ serienummer van uw Lenovo-IBM laptop

De juiste Lenovo-IBM accu/ batterij selecteren

Na de juiste modelnaam/ type te hebben geselecteerd wil het weleens voorkomen dat er meerdere Lenovo-IBM zichtbaar zijn. In dat geval is het belangrijk dat u de juiste Lenovo-IBM accu selecteert. Een Lenovo-IBM accu/ batterij heeft 4 kenmerken:

  1. Voltage
  2. Amperage
  3. Wattage
  4. Pasvorm

1. Voltage

Voltage wordt ook wel aangeduid met V. Het voltage geeft de spanning aan die de Lenovo-IBM laptop accu levert. Het verschil in voltage mag maximaal 0,5 zijn. Als er op uw oude Lenovo-IBM accu 10,8V staat dan kunt u gerust een Lenovo-IBM accu bestellen met 11,1V (en andersom).

2. Amperage

Amperage is een indicator voor de capaciteit van de Lenovo-IBM accu/ batterij. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer u op de Lenovo-IBM accu/ batterij kunt werken. De capaciteit wordt aangeduid met mAh, Ah of mA. De capciteit van de Lenovo-IBM accu/ batterij zegt niets over de pasvorm/ compatibiliteit van de Lenovo-IBM accu/ batterij en mag dus afwijken van uw oude Lenovo-IBM accu-batterij.

3. Pasvorm

De pasvorm van de Lenovo-IBM accu-batterij kunt u het beste controleren door de productafbeelding in onze webshop te vergelijken met uw oude Lenovo-IBM accu/ batterij. De afbeeldingen van onze Lenovo-IBM accu-batterij kunt u helemaal inzoomen zodat u de kleinste details met uw oude accu-batterij kunt vergelijken. Maakt u zich geen zorgen over de verschillende opdrukken/ teksten en etiketten deze kunnen en mogen afwijken van uw oude te vervangen  IBM-Lenovo accu-batterij.

4. Wattage

Wh geeft de wattage van de Lenovo-IBM accu/ batterij aan. Wattage wordt berekend door een combinatie van milliampère uur en voltage. Door voltage te vermenigvuldigen met wattage kunt u deze waarde zelf berekenen. Ook deze waarde mag afwijken van uw oude te vervangen Lenovo-IBM accu/ batterij en heeft dus geen invloed op de werking of compatibiliteit.


Twijfels over de pasvorm?

Twijfelt u welke Lenovo-IBM accu geschikt is voor uw Lenovo-IBM laptop? Onze klantenservice helpt u graag verder in de zoektocht naar de juiste Lenovo-IBM accu/ batterij. Neem gerust even contact met ons op.