Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Lenovo specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9 050 230 94 89

Informatie en veelgestelde vragen over ons retourbeleid

Wanneer u van Lenovo-Accu-Oplader.nl een product ontvangen heeft maar u wilt afzien van uw aankoop dan kunt u dit retourneren. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument een afkoelingsperiode van 14 dagen waarin u het product zonder opgaaf van reden kunt retourneren. Indien u het volledige aankoopbedrag terug wilt ontvangen, indien mogelijk in originele staat en verpakking te retourneren. Het product mag niet beschadigd zijn en u dient het pakket op goede en degelijke wijze terug te sturen. De verzendkosten die door u gemaakt zijn worden niet vergoed bij retourneren.

Retourneren hoe werk het?


U doet een retouraanvraag middels een email en zet hierinuw gegevens (ordernummer, productnamen, reden van uw retour) over de betreffende bestelling. Zodra wij uw retouraanvraag hebben ontvangen zullen wij u direct nadere instructies sturen. Wij zullen u per email op de hoogte houden over uw retouraanvraag. Vermeld bij uw retouraanvraag uw bestelnummer, besteldatum, de productnaam en kort en bonding de reden van uw retour.

U wilt een product aan ons retourneren. Kijk in onze Algemene Voorwaarden voor alle details betreffende uw Recht op retour. Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens: Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Lenovo-Accu-Oplader.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Retourneren Lenovo-IBM laptop onderdelen

Heeft u een Lenovo-IBM Accu, Lenovo-IBM Adapter of ander Lenovo-IBM onderdeel besteld en heeft u vragen over het retourneren hiervan? Kijk even op deze pagina.